Het zumpke, kom als gast, vertrek als vriend Alle wiskeysoorten die 't Zumpke je aanbied Alle biersoorten die 't Zumpke je aanbied Feesten, partijen en vergaderingen
Ga terug <<

Helikopter vliegen

Heeft een bedrtjf dit jaar iets bijzonders gerealiseerd? Target behaald? Beloon ze met een speciale verrassing: het Helicopter Vliegen!

 

We nemen uw gasten mee vanaf ‘t Zumpke en sturen ze met “een kluitje in het riet”. Totdat ze een open veld bereiken, waar de groundcrew gereed staat. De helikopter staat jullie op te wachten terwijl het team aan komt lopen. Maar eerst maken we een spectaculaire groepsfoto.

 

De motor draait, de wieken zwiepen en jullie stappen met jullie team in de heli voor een sensationele vlucht naar het onbekende. Ga zitten, hoofdtelefoon op en communiceer met de piloot. Dan start de vlucht… 10 meter hoog, 50 meter hoog, 175 meter hoog en zo vliegen jullie met 200 km p/u richting het onbekende! Tijdens de spectaculaire vlucht scheert de piloot met 200 km/h over de grond, terwijl je ver weg kunt kijken over de omgeving. Na een vlucht van circa 6 minuten wordt de heli door de piloot op een onbekende plaats geland…. Een echte sensationele ervaring!

 

Na de landing zet je de retour wandeling weer in, maar uiteraard met leuke vragen & opdrachten onderweg.

Totaal ca. 3 uren durend.