Het zumpke, kom als gast, vertrek als vriend Alle wiskeysoorten die 't Zumpke je aanbied Alle biersoorten die 't Zumpke je aanbied Feesten, partijen en vergaderingen
Ga terug <<

Kever uitje

Heeft u een doelgroep met brede interesses en veel leeftijdsverschil? Dan is een Keverrally zeer aan te raden! Immers: samen met collega’s rijden in de populairste oldtimer ter wereld, de Volkswagen Kever, is voor iedereen leuk! Wie kent hem niet?

 

Wij zetten onze mooie oldtimer Kevers gereed bij ‘t Zumpke en na onze uitleg over de Kever geschiedenis trekt men erop uit voor een échte Classic Keverrally. Met zijn vieren per Kever rijden jullie een mooie puzzelroute. De prachtige omgeving met haar kleine weggetjes leent zich uitstekend voor een mooie Classic Rally. En uiteraard mag iedereen met een B-rijbewijs zelf rijden in onze oldtimer kevers om dat “Seventies gevoel” te beleven! Joie de Vivre!

 

De puzzelroute bestaat uit uiteenlopende navigatie technieken, zodat ook de hersenen worden aangesproken. Onderweg treft men mooie bezienswaardigheden, vragen, opdrachten en zelfs een terrasje (incl. gratis drankje). Ook aan competitie is gedacht want elk team ontdekt diverse uitdagende groepsopdrachten! Wie is het snelst? Een bijzondere middag met nostalgie, teamgevoel en toeren…

 

Gezelligheid kent geen tijd, en na 3 uren arriveren jullie wederom bij het hotel. Al snel worden de eerste sterke verhalen uitgewisseld…. Welk team mag zich vervolgens “winnende equipe” noemen? Voor hen is er een leuke prijs! En weer of geen weer: 100% droog garantie!
Ook leuk als avondprogramma of in de winter (lekker warm en droog)

 

Het Keveruitje is al drie jaar achtereen het beste gewaardeerde bedrijfsuitje van NL, met een gemiddelde score van een 9. Ideaal voor jong, oud, man of vrouw! En altijd droog! Erg bijzonder programma voor groepen van 12 tot 100 personen! Dit programma wordt van begin tot einde begeleid, incl. een gratis reserve voertuig.

Mogelijkheid 1:
Vergaderbreak 1½ uur   

 

Mogelijkheid 2:
Middagprogramma 3 uur